Logg på
a  a  a |  RSS RSS |  Engelsk English |  Sámegiella Sámegiella

[Logo: Fylkestinget i Nord-Trøndelag]
Du er her:  Skip Navigation LinksYtre Namdal VGS > Nyheter

 Undervisningsstilling i fellesfag

PUBLISERT: 19.10.20171oo% fast stilling i matematikk med kompetanse i naturfag i tillegg, ledig fra 1. januar 2018.

Vi søker medarbeider med evne til å skape gode relasjoner til elevene, god IKT-kompetanse og gode samarbeidsevner. Personlig egnethet vil bli vurdert. Aktuelle søkere innkalles til intervju.
 
Spørsmål om stillingen rettes til ass.rektor Tor B. Haugland, tlf. 74 11 43 74 / 900 95 243, e-post: tor-bildoe.haugland@ntfk.no
Søknadsfrist:  03.11.17
 
 
 
NTFK har en prøvetid på 6 mnd.
For stillingene gjelder lønns- og arbeidsvilkår i henhold til lov og regelverk. Ved tilsetting i videregående skole/fagskolen må det framlegges gyldig politiattest. For fast tilsetting i lærerstilling kreves praktisk-pedagogisk utdanning. Fylkeskommunen har en god pensjonsordning gjennom Statens pensjonskasse/KLP. Det arbeides med å innføre en mentor-/veilederordning i alle virksomheter.
Stillingene ovenfor lyses ledig med forbehold om bortfall, ev. justert stillingsomfang, dersom det blir endringer i vedtatt plan eller planlagt ordning, eller det på annen måte oppstår endringer i stillingsbehovet. Det tas også forbehold om at stillinger vil kunne bli inndratt til fordel for overføring av eventuelt overtallige fra annen fylkeskommunal virksomhet eller ansatt / tidligere ansatt med fortrinnsrett.
Kontaktperson: Ytre Namdal videregående skole

Adresse: Hansvikveien 3A, 7900 Rørvik

Tlf: 74 11 47 00

E-post: ytre-namdal.vgs@ntfk.no