Ledig stilling som ledende driftstekniker

PUBLISERT: 10.10.2017

Vi søker ledende driftstekniker i 100 % stilling.

Ytre Namdal videregående skole er lokalisert i tettstedet Rørvik i Vikna kommune. Skolen har 350 elever og studenter og 80 ansatte.

Ledig stilling som ledende driftstekniker med økonomi og personalansvar

Vi søker ledende driftstekniker i 100 % stilling.

Kvalifikasjoner som vektlegges:

·         Aktuelt fagbrev innen VVS, elektro, automasjon, byggdrifter/teknisk fagskole/høgskole og/eller relevant erfaring
·         Erfaring fra og forståelse for bruk av IT til styring som for eksempel ventilasjons- og energianlegg, alarmer, automasjon og SD anlegg.
·         Relevant erfaring for å kunne følge opp skolens daglige drift
·         Erfaring fra internkontroll og dokumentasjon, samt bruk av IT-verktøy, brannvernarbeid, miljøretta helsevern
·         Utpreget serviceinnstilling og positiv tilnærming til oppgavene og brukerne
·         Allsidig og aktuell håndverkserfaring fra forskjellige vedlikeholdsoppgaver
·         Førerkort

Arbeidsoppgavene omfatter blant annet:

·         Lede, koordinere og utføre arbeid i driftsteamet
·         Økonomi – og innkjøpsansvar
·         Oppfølging av avtaler med leverandører

Foruten faglige kvalifikasjoner, etterspørres ansvarsbevissthet og evne til å arbeide selvstendig, strukturert og målrettet. Samtidig legges det vekt på å være endringsvillig, utviklingsorientert og dyktig til å samarbeide med andre. Erfaring med ledelse av team er ønskelig.

For stillingen gjelder arbeidsvilkår i henhold til lov og regelverk. Lønn etter avtale.
Det er krav om at personer som ansettes i videregående skole må legge frem politiattest.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til rektor Marit Flak Stovner mobnr. 90080908 eller v/administrasjonsleder Kristin Skillingstad, mobnr. 90514577, kristin.skillingstad@ntfk.no.

Søknadsfrist: 25.10.17

NTFK har en prøvetid på 6 mnd.
For stillingene gjelder lønns- og arbeidsvilkår i henhold til lov og regelverk. Ved tilsetting i videregående skole/fagskolen må det framlegges gyldig politiattest. For fast tilsetting i lærerstilling kreves praktisk-pedagogisk utdanning. Fylkeskommunen har en god pensjonsordning gjennom Statens pensjonskasse/KLP. Det arbeides med å innføre en mentor-/veilederordning i alle virksomheter.
Stillingene ovenfor lyses ledig med forbehold om bortfall, ev. justert stillingsomfang, dersom det blir endringer i vedtatt plan eller planlagt ordning, eller det på annen måte oppstår endringer i stillingsbehovet. Det tas også forbehold om at stillinger vil kunne bli inndratt til fordel for overføring av eventuelt overtallige fra annen fylkeskommunal virksomhet eller ansatt / tidligere ansatt med fortrinnsrett.